Sunce u Lavu: neka sjaji!

Povezano sa Apolonom Sunce je simbol svjetlosti, kreativnosti i pouzdanosti. Kako Sunce energizira svoj domicilni znak Lava (22.srpanj – 23. kolovoz) svi imamo priliku uključiti se u tu snažnu i ekspresivnu nebesku energiju.

Apolon je još poznat kao „Voditelj Muza“, pa nas ovaj sunčev period poziva da dopremo do svog pravog bitka i realiziramo svoj kreativni potencijal .“There’s a spark in you, ignite the light, let it shine”!

Sunce u Lavu predstavlja vodstvo i kraljevstvo. Sada je vrijeme da prijeđete u vodstvo i realizirate stvari. U kombinaciji sa planetom ljubavi Venerom, izrazite odvažno svoju naklonost. Ako želite nekog posebnog impresionirati, držite se kvalitete.

Naglašena je vatra, jer se i Sunce i znak Lava smatraju vrućom, suhom energijom. To donosi vrućinu koja dovodi do akcije. Simbol vatre u Lavu je vatra koja gori ravnomjerno i pouzdano. Ako imate san – kreativan, romantičan ili kakav drugi – i želite da on traje, započeti pod utjecajem Sunca u Lavu je idealno.

Sunce se u znaku Lava povezuje i sa drugim planetima.

Što možemo očekivati i kako najbolje iskoristiti tu sjajnu energiju!

27. srpanj / URAN

Ova električna energija dovodi do neočekivanih susreta i kreativnih otkrića. Iznenadit ćete sebe svojom ekspresivnošću, ali ključ je ostati vjeran sebi. Prioriteti su sloboda i nezavisnost. .

01. kolovoz / JUPITER

Čuvajte se pretjerivanja. Jupiter ekspandira već goruće pouzdanje Sunca u Lavu, pa sada lako možete  pretjerati. Pohvalno je biti široke ruke, ali ne dajte više nego što možete ili nekome tko to uopće ne cijeni.

05. kolovoz / SATURN

Pokažite svoju zrelu stranu jer Saturn traži odgovoran izbor. Držite se obaveza i zadane riječi, provedite to što morate, a to će dovesti do velikog poštovanja.
.
14.kolovoz / VENERA

Nakon što je cijeli mjesec slijedila Sunce, Venera konačno dobiva sunčani trenutak! Ovo je pravi dan za romansu, budite zaigrani i kreativni.

22.kolovoz / NEPTUN

Mašta se isprepliće sa stvarnošću i sada je zbunjujuće shvatiti što je prava istina. Niti ne pokušavajte. Ovo je dobar dan za bijeg od stvarnosti i omor od svega.

Jedna misao o “Sunce u Lavu: neka sjaji!

  1. Povratni ping: Sunce u Lavu: the Joy of Living! « APOLON CENTAR

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.