Srpanj 2011 počinje! 1.7. mladi Mjesec i pomrčina Sunca

 Petak, 01. 07. 2011. djelomična pomrčina Sunca u znaku Raka

Pomrčine Sunca obično se zbivaju svakih 6 mjeseci, no nebična je pojava da su dvije pomrčine tako blizu i potiču nas da učinimo važne životne promjene. A upravo to će se i dogoditi!

Kozmička svrha pomrčina je da nam pomognu razviti određene aspekte našeg života, a budući da ova zbivanja donose goleme promjene, pravi je izazov iskusiti dvije za redom.

Dok se za vrijeme pomrčine početkom lipnja u znaku Blizanaca sve vrtilo oko komunikacije, eklipsa 1. srpnja 2011. baca težište na obiteljska pitanja, dom i ljubav. Ako usredotočite svoju pažnju na ta područja života, sigurno ćete kraj ovog mjeseca dočekati puno zadovoljniji i ispunjeniji.

No, pomrčina Sunca u srpnju je neobična: osjećat ćemo se kao da nas sve vuče na nekoliko različitith strana. Kako izaći na kraj s tim? Kao prvo, ne trebamo pokušavati riješiti baš svaki problem, već se malo odmaknimo i pažljivo procijenimo ono što možemo učiniti. Bavimo se samo pitanjima za koja smo sigurni da ih možemo popraviti, a sve ostalo pustimo neka prođe. Imajmo na umu da neće trebati dugo čekati dok se stvari opet ne poslože i kada dođe to vrijeme, bit će nam drago da smo postigli ono što jesmo.

Mladi Mjesec potiče prvi vodeni znak Raka

Svaki mladi mjesec predstavlja novi početak i kamen temeljac za kretanje prema naprijed. Solarne i lunarne vibracije se ujedinjuju, a Mjesec počinje rasti reflektirajući sunčevu svjetlost. Ova dinamična moć dvaju svjetlosti još je više intenzivirana: Mjesec je u paraleli sa vitalnošću crvenog planeta Marsa, a Merkur čini poveznicu sa inspiracijskim Gospodarom prstenova -Saturnom.

No, slijedećih 34 sata bit ćemo u svojevrsnoj emocionalnoj zoni sumraka; lunarna će se orbita kretati prema Saturnu vijugajući kroz  rijeke osjećaja u znaku Raka. Bit će naglašene nostalgične teme, obitelj, dom, kuhanje, vrtlarenje, pa je mudrije tijekom tog perioda pozavršavati stare poslove nego poduzimati neke nove smione pothvate.

Za to vrijeme naglašena je naša produktivna inteligencija, pa možemo svoje bližnje obasipati ljubaznošću, nježnošću suosjećanjem i njegom.

vezani članci:

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: