Fokus u lipnju 2011: Komunikacija!

Merkur: Planet Komunikacije

Merkur simbolizira komunikaciju, ideje, razmišljanje, a od 02. – 17. lipnja je u top formi! Organizacija, mišljenje, učenje, podučavanje i pisanje teći će glatko. Ovo je odlično vrijeme da unesete red u svoj život,  izvrsno za sve umne aktivnosti koje uključuju učenje, polaganje ispita, brzo razmišljanje, organizaciju i dovođenje neke zaostale korespondencije u red. Pregledajte mailove i počistite preplavljene inboxe.

Logika, intelekt, razum i svijesnost su u fokusu i  bit će nam lakše izražavati  svoja mišljenja. Merkur nam pomaže govoriti jasno, glasno, logično i razumno. Njegova priroda krilatog glasnika je brzina razmišljanja u pokretu. Pripazite na ubrzan i katkad nemiran um. Stvari se odvijaju brzo, energizirajuće. Potiče nas da se krećemo sa jedne razine na drugu, da tražimo i dobijemo odgovore na fizičkom i psihološkom planu.  Svi su malo više znatiželjni nego inače, Merkur je perceptivan istražitelj, planetarni “detektiv” :). Stvari neće ostati skrivene.

Dobro su aspektirana kratka putovanja, vikendi, posjeti rođacima ili prijateljima, sav prijevoz.

Govorništvo, pisanje, knjige, online komunikacija i učenje su također u njegovoj domeni. Pomaže nam da se izrazimo točno, precizno i često. Kada je retrogradan ( što sad nije slučaj) , sva je komunikacija lošija, zaustavljena ili ide naopako. No, sada prevladava više znatiželje, zato komunicirajte, polažite ispite, izrazite se, govorite. Bit će podržano!

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.