Fokus u lipnju 2011: Komunikacija!

Merkur: Planet Komunikacije

Merkur simbolizira komunikaciju, ideje, razmišljanje, a od 02. – 17. lipnja je u top formi! Organizacija, mišljenje, učenje, podučavanje i pisanje teći će glatko. Ovo je odlično vrijeme da unesete red u svoj život,  izvrsno za sve umne aktivnosti koje uključuju učenje, polaganje ispita, brzo razmišljanje, organizaciju i dovođenje neke zaostale korespondencije u red. Pregledajte mailove i počistite preplavljene inboxe.

Logika, intelekt, razum i svijesnost su u fokusu i  bit će nam lakše izražavati  svoja mišljenja. Merkur nam pomaže govoriti jasno, glasno, logično i razumno. Njegova priroda krilatog glasnika je brzina razmišljanja u pokretu. Pripazite na ubrzan i katkad nemiran um. Stvari se odvijaju brzo, energizirajuće. Potiče nas da se krećemo sa jedne razine na drugu, da tražimo i dobijemo odgovore na fizičkom i psihološkom planu.  Svi su malo više znatiželjni nego inače, Merkur je perceptivan istražitelj, planetarni “detektiv” :). Stvari neće ostati skrivene.

Dobro su aspektirana kratka putovanja, vikendi, posjeti rođacima ili prijateljima, sav prijevoz.

Govorništvo, pisanje, knjige, online komunikacija i učenje su također u njegovoj domeni. Pomaže nam da se izrazimo točno, precizno i često. Kada je retrogradan ( što sad nije slučaj) , sva je komunikacija lošija, zaustavljena ili ide naopako. No, sada prevladava više znatiželje, zato komunicirajte, polažite ispite, izrazite se, govorite. Bit će podržano!

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: