Pun mjesec u Škorpionu, 17.5.2011.

“When I admire the wonder of a sunset or the beauty of the moon, my soul expands in worship of the Creator”     (Mahatma Gandhi)

Za vrijeme punog mjeseca u Škorpionu intenzivno  je teško. Jupiter utječe na ovaj pun mjesec. Intenzivan je, emotivan, zavodljiv, senzualan i snažan, ali vrlo ljubomoran, sa fiksacijom na jednom projektu, jednoj osobi, jednoj želji. Lako se iscrpiti s tim. Odmaknimo se, pustimo neka prirodno teče i ne forsiramo pod svaku cijenu.

Postoji napetost između želje za velikom životnom promjenom i spoznajom da su na tom putu prepreke i otpori što dovodi do straha i oklijevanja.

Pun mjesec u opoziciji sa Suncem znači izazove koji se mogu prevladati, ali i dovesti do stresa. Kulminacija događaja je unutar 4- 5 dana. Pun Mjesec zaokružuje i završava neko poglavlje u našem životu i dovodi do osjećaja da je nešto finalizirano. Nešto moramo zatvoriti, da bismo novo mogli otvoriti, inače gomilamo nezavršene poslove i život nam postaje kaotičan.

Preporuča se da pustimo neka prođe par dana od dana punog mjeseca prije nego donesemo bilo kakvu životno važnu odluku ili napravimo neku veliku promjenu. Energija punog mjeseca  dovodi do povišenih emocija, a često nemamo sve informacije da bismo primjereno reagirali. Ostavimo to za neki drugi mirniji dan.Oglasi

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.