//
sada čitate...
BESPLATNA DOGAĐANJA, ENERGETSKI RAD

Besplatno predavanje o manifestiranju, intuiciji, samoiscjeljivanju, iscjeljivanju drugih i integritetu

Pozivamo vas na besplatno predavanje o manifestiranju, intuiciji, samoiscjeljivanju, iscjeljivanju drugih i integritetu, u srijedu 04.05.2011. u 18h, u Apolon Centru u Derenčinovoj 1. -IV. kat. Kvatrić. Uvodno predavanje je najava zaključenja upisa u školu intuitivnog iscjeljivanja i integriteta.

ŠKOLA INTUITIVNOG ISCJELJIVANJA I INTEGRITETA

Što je to- Škola Intuitivnog Iscjeljivanja i Integriteta? Mogućnost da ojačate svoj integritet, energetsko polje, sposobnost samoiscjeljenja, osjećaj svrhovitosti i usklađenja sa Višim Planom predviđenim za vas. Ciljani trening za one koji žele razviti svoj unutarnji- plemeniti Ja. Trenutno se odvija zadnji krug upisa u proljetnu Školu Intuitivnog Iscjeljivanja i Integriteta. Traje 3 mjeseca i sastoji se od 10 tematskih radionica, svake druge nedjelje od 15.30h – 17.30h, u grupnom ozračju. Tijekom školovanja dostupni su dodatni alati i savjetovanja, putem interneta i indidvidualno. Možete raditi na svojim situacijama, podržani od strane mentora i grupe. Želite li razvijati se iznutra, iscjeliti neke svoje situacije, vratiti moć sebi, osvijestiti unutarnje vrijednosti, naučiti iscjeljivati sebe i druge, te uskladiti se sa savršenim planom predviđenim za vas- ovo je mjesto i prilika za vas.

Za one koji se još tijekom ovog tjedna odluče upisati u školu iscjeljivanja- nastavak škole je u nedjelju, 08.05. u 15.30h – 17.30h u Apolon Centru, također.
S obzirom da je škola već odmakla za dvije radionice; nadoknada za propuštene 2. radionice je u subotu 07.05. u 15.30h – 18.30h u Novoj Galeriji, kod hotela Antunović.

Teme radionica su;
1. Integritet i Samopouzdanje
2. Metode Samoiscjeljivanja
3. Intuitivno vodstvo- slušanje
4. Korištenje i karakter simbola
5. Anđeosko iscjeljivanje- rad sa anđelima
6. Identitet, cjelovitost i Viša Svrha
7. Kreiranje stvarnosti namjerom- zakon privlačenja
8. Multiperceptivna svijest- razine svjesnosti
* vikend intenziv- isceljivanje drugih

Cijena ukupnog školovanja je 1200 kn. Dakle, cijena je jedne radionice; 100 kn, intenziv; 200 kn/dan- ukoliko se plaća po dolascima ili u ratama. Popust od 200 kn, postoji ukoliko se plaća unaprijed i u jednom dijelu. Tada je ukupna cijena škole 1000 kn. Postoje i dodatni besplatni programi unutar školovanja, poput energetskih vježbi u prirodi ili radionica gdje se zajednički motiviramo, povezujemo i inspiriramo.

Sanela Ahmetović
voditelj Škole Intuitivnog Iscjelivanja i Integriteta
mob: 091 8843 816
web: http://www.healingtenerife.blogspot.com

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.362 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1,074,313 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: