//
sada čitate...
AROMATERAPIJA, Aromaterapija i aromakozmetika, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE

Prirodna kozmetika iz kuhinje: radionica aromaterapije

Puding prehrana vaše kože – suvremena dermokozmetika eteričnim uljima

http://anias-de-moras.com/

Mjesto: Apolon centar, Derenčinova 1/4.kat

Vrijeme: nedjelja, 26. ožujka 2011. od 11 – 15 h

Voditelj: Saša Radulović,
Znate li skuhati puding? Koliko vam je potrebno vremena za to?

Naime, toliko vam je potrebno vremena da pripravite suvremenu kozmetiku u svojoj kuhinji – brzo, zdravo, jednostavno, individualno i totalno bez konkurencije.

Nakon zanimljivog uvoda o mogućnostima koje vam se pružaju da u vašoj kuhinji pripravite prirodnu aromakozmetiku, odmah krećemo s radionicom na kojoj ćete naučiti koliko malo je potrebno da vaša koža napokon zablista.

Pravila u ovoj igri su jednostavna: prirodna kozmetika se čuva u hladnjaku! Rok trajanja joj je dva mjeseca. Ne zagađuje tijelo niti okoliš! Potiče kožu da bude zdrava, a vas da budete kreativni. Poboljšava raspoloženje! I vrlo bitno: obzirna je prema vašim financijama.

Voditelj radionica: Saša Radulović

Rođen 1984. godine u znaku strijelca. Od 1995. godine pa do kraja 2005. intenzivno proučava literaturu o aromaterapiji, te svakodnevno primjenjuje aromaterapiju kroz anglosaksonski pristup.

Nakon četiri godine obrazovanja iz kemije uviđa mane anglosaksonskog modela aromaterapije, te se profesionalno usmjerava na francuski model aromaterapije, tada nepoznat na ovim prostorima. Najpreciznija škola (pravac) aromaterapije – francuska škola aromaterapije u kojoj su eterična ulja kemotipizirana, a primjena aromaterapije široka (inhalacije, oralni, dermalni, vaginalni i rektalni pripravci…).

Od 2006. godine pa do kraja 2008. intenzivno radi na usavršavanju iz aromaterapije, počinje raditi u tadašnjem Centru Cedrus, te završava radionice/tečajeve: raindrop tehnika; aromamasaža; masaža stopala; masaža glave, vrata i lica; medicinska masaža; aromaterapije po francuskom modelu s primjenom fitoterapije; kreiranje prirodnih parfema od kemotipiziranih eteričnih ulja; West Coast Institute of Aromatherapy itd.

Početkom 2009. godine samostalno osniva Anias de Moras – projekt koji za cilj ima neovisno širenje francuske aromaterapije, te se privatno i poslovno usmjervava na svakodnevni rad iz takve vrste aromaterapije. Edukativni program radionica iz aromaterapije koje predstavlja javnosti nailaze na velik interes jer radi se o dotad novim radionicama takvog tipa u Hrvatskoj: radionica izrade prirodne dekorativne kozmetike, radionica aromaterapije namijenjena za trudnice, novorođenčad i djecu,te radionica aromaterapije za pse.

Twitter: https://twitter.com/AniasDeMoras

Sa prošle radionice u studenom 2010.:

Molimo predbilježbe su obavezne!

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

UPIŠITE VAŠU E-MAIL ADRESU I PRIMAJTE NEWSLETTER, ČLANKE, NOVOSTI I OBAVIJESTI APOLON CENTRA
IZJAVA O PRIVATNOSTI: Označavanjem gumba dajem privolu da se moji podaci koriste za slanje informacija o programima Apolon centra putem e-maila i newslettera.Razumijem i prihvaćam da privola ostaje važeća do opoziva.Razumijem da svoju privolu mogu povući u bilo kojem trenutku putem linka unsubscribe u newsletteru ili direktnim kontaktom na e-mail apolon.studio@gmail.com

Pridruži se 1.362 drugih sljedbenika

Statistika

  • 1,074,313 pregleda

POKLON BON

KATEGORIJE

Oglasi
%d bloggers like this: