ČAKRA TERAPIJA – AKTIVIRANJE MANJIH ENERGETSKIH CENTARA NA DLANOVIMA I TABANIMA

ČAKRA TERAPIJA – AKTIVIRANJE MANJIH ENERGETSKIH CENTARA NA DLANOVIMA I TABANIMA

Vrijeme: nedjelja, 14.11.2010. od 15:30 do 18:00 h

Cijena radionice: 75 kn Ukoliko često imate hladne dlanove i stopala, Ukoliko želite podići nivo i pritisak energije u vašem polju, Ukoliko želite na jednostavan način energetski pomoći sebi i članovima obitelji, Ukoliko želite naučiti osnove polaganja ruku radi iscjeljivanja

… onda Vas pozivamo da dođete u Centar Apolon, gdje ćete na jednostavan način naučiti aktivirati sporedne energetske centre u dlanovima i tabanima kako bi ih učinkovito koristili u energetskom radu na sebi i članovima obitelji.

Polaganje ruku najcjenjeniji je postupak velike većine iscjelitelja. Naziva se i „kraljevskim dodirom“, a pod tim nazivom bio je poznat u srednjovjekovnoj Francuskoj i Engleskoj. Govori se da su rimski carevi Vespazijan i Hadrijan posjedovali taj dar, kao i norveški kralj Olaf. Polaganjem ruku iscjeljivao je bolesne i sveti Patrik koji je navodno, polažući ruke na oči  iscjeljivao slijepce po Irskoj.

Svatko tko iskreno želi i koga zaista to zanima, može upotrijebiti svoj um i svoje ruke kako bi iscjeljivao. Za to nije potrebno priključiti se nikakvoj organizaciji, kultu ili prigrliti neku doktrinu. Jedini preduvjet iscjeljivanju polaganjem ruku je iskrena empatija za drugoga.

Iako se u ovom životu nije rodio kao kralj, car ili postao svetac – voditelj radionice, Petar Vojvodić će objasniti osnove polaganja ruku i dobrobiti koje aktivacijom centara na dlanovima i tabanima   možete imati ponajprije za sebe, a zatim i za svoje bližnje.

Prijave i informacije na: info@centar-spinal.hr http://centarspinal.wordpress.com