BESPLATNA prezentacija REFLEKSOTERAPIJE i CUPPING VAKUM metode

BESPLATNE PREZENTACIJE SRIJEDOM U APOLONU od 18 – 20 sati

Srijeda, 03.11. 2010. u 18 h: REFLEKSOTERAPIJA I CUPPING VAKUM METODA

Refleksoterapija je terapeutska metoda koja se temelji se na načelu po kojem u stopalu postoje refleksne zone koje odgovaraju točno pojedinom organu i pojedinom sustavu ili nekom dijelu tijela. Tretirajući točno određene zone na stopalu možemo saznati mnogo o stanju pojedinog organa ili dijela tijela, te tretirajući ih po načelima rekleksoterapije postižemo bitna poboljšanja, pa i potpun oporavak prirodnim putem.

Refleksologija se temelji na refleksnim točkama na stopalima i rukama, što odgovara svim organima, žlijezdama i strukturama u organizmu. Iz tog razloga nije ni čudno što masaža stopala opušta cijelo tijelo, um i duh, te nas uzemljuje. Ne trebamo uopće spominjati koliko je masaža  stopala ugodna.

Ne kažemo li katkad došlo ti je iz “PETE U GLAVU”? Upravo na ovim primjerima možemo vidjeti kako nebitnim smatramo naše krajnje ekstremitete. Vjerojatno nikada ne mislimo na naša stopala (možda zato što su daleko od naše glave), a i kada mislimo na njih, to obično nikada ne činimo s ljubavlju. Tako se lako žalimo na njih kada nas bole, a nikada se ne pitamo postupamo li s njima valjano i njegujemo li ih pravilno.
Ogromna usluga bila bi učinjena organizmu da ponekad skinemo cipele i prošećemo travnatom površinom, kamenjarom, ili mekanim zemljanim tlom, kao izgovor imamo nedostatak vremena, koje nas sputava da se ponašamo u skladu s prirodom. No, kad nas razne tegobe i bolesti pritisnu, onda smo u panici i ne znamo što bi sa sobom. Tada se gotovo i ne sjetimo da je očuvanje zdravlja, zapravo, u našim rukama.

Dobrobit: Tretman otklanja blokade u tijelu i poboljšava cirkulaciju krvi u bilo kojem dijelu tijela.

EDUKACIJA: Nakon prezentacije moguće je prijaviti se za nastavu specijalizacije za refleksoterapeuta, koja će se održavati kroz 8 tjedana, jedan dan u tjednu prema dogovoru, 4 sata nastave tjedno (ukupno 32 sata). Po završetku edukacije dobiva se certifikat.

Drevno tradicionalna vakum terapija (cupping)

Vakum terapija je prekrasna antička tehnika koja je svoje mjesto našla i u suvremenom svijetu ozdravljenja. Vakum terapija nije invazivna, jednostavna je za izvođenje i prije svega efikasna.

U moderan  svijet   iscjeljenja   dodana je  prekrasna  drevna tehnika  koja ima snažan rezultat.

Usisavanje,  grijanjem   odvodimo   negativni   tlak. Dreniramo  višak tekućine i oslobađamo tijelo od  toksina, stimuliramo  periferni živčani sustav,  dovodimo krv u  stagnirane   mišiće i kožu, te otpuštamo  priraslice, koži dajemo elastičnost.
Koristi se kod kroničnih bolova u mišićima, ukočenosti, prehlade, visokog krvnog tlaka, tjeskobe, glavobolje, celulita, strija, menstrualnih problema, probavnih problema, kašlja, astme, kozmetičke tretmane za elastičnost kože i prirodno podizanje tonusa lica i tijela ( prorodni lifting).

EDUKACIJA: Nakon prezentacije moguće je prijaviti se za nastavu specijalizacije za vakum terapiju, koja će se održavati kroz 8 tjedana, jedan dan u tjednu prema dogovoru, 4 sata nastave tjedno (ukupno 32 sata). Po završetku edukacije dobiva se certifikat te, po želji,  uz nadoplatu, cupping set.

O voditeljici: Vlasnica „Krunex“ d.o.o. za podučavanje i usluge Jadranka Đumić, maser, medicinski pediker, kozmetičar, refleksoterapeut.

Krunex d.o.o. je kompanija sa životnim vijekom od punih 18 godina, koja se kroz čitav taj period aktivno bavi raznim oblicima usluga. Krunex Beauty dio je koji se bavi ljepotom, kvalitetom življenja i zdravljem u punom smislu tih riječi.

Zdravlje i ljepota nisu više sinonim za odricanje, a izreka „za ljepotu treba trpjeti“ odavno je povijest. Ne posjedujemo čarobni štapić. Imamo ono najvažnije ZNANJE i ISKUSTVO. Kroz višegodišnja usavršavanja, praktičnom primjenom i stalnom pratnjom domaćih i svjetskih trendove stvorili smo veliki krug zadovoljnih klijenata. Naše usluge namijenjene su svima, bez obzira na dob i spol, koji žele poboljšati svoje opće tjelesno i zdravstveno stanje.
Cilj nam je da što većem broju žena i muškaraca pružimo široku lepezu naših usluga te da što iscrpnije iskoriste naše profesionalno iskustvo za svoje zdravlje i ljepotu.

Cijene edukacija na prezentaciji ili na upit e- mailom/ telefonom:

apolon.studio@gmail.com

095/ 815 88 18