Mars kreće kroz Strijelca! e sad će me čuti …

RECITE TO JASNO I GLASNO – NEKA VAS ČUJU!

Mars, planet akcije i strasti, krenuo je 27. i 28. 10. na svoj put kroz žestokog Strijelca sve do 07. prosinca 2010.

Iznenada nema više zadrške i sve što se pomno čuvalo i skrivalo ispod žita, na nekim privatnim mjestima za vrijeme Marsa u Škorpionu, će prštajući izaći na vidjelo.

Znak Strijelca, kojim vlada Jupiter,  je predivno direktan i entuzijastičan pun sunčanog optimizma. On nas hrabri, motivira i podiže moral. Također je poznat po tome što kaže što misli i najvjerojatnije je najiskreniji znak zodijaka. Diskrecija i takt nisu vrline Strijelca!

Mars, crveni planet, orijentiran prema akciji, dobiva ogroman poticaj uz pomoć ove inspirativne  energije  i pretvara se plamteću, kotrljajuću vatrenu loptu. Pripremite se da stvari postanu bučne narednih tjedana , na snažno izražavanje mišljenja i vruće diskusije. No, neće biti zle krvi niti loših emocija, zaostale gorčine, bez obzira na snagu oluje koja će bjesniti. Energija vatre ne ostavlja stvari nedorečenima, ne osvećuje se iz prikrajka… kaže što misli i ide dalje!

Ovo je vrijeme da unesete više avanture u svoj život, pojačate sportske aktivnosti i režim vježbanja. Ovo je vrijeme da počnete razmišljati o nadolazećim praznicima i kako ćete potrošiti svoj novac – pametno.

No, najvažnije – ovo je vrijeme da izrazite svoje mišljenje i budete iskreni!

Mars u Strijelcu dat će vam hrabrosti da svoje  ideje i komentare izrečete pred širom publikom nego inače. Ovo nije vrijeme da tiho i nježno šapućete na uho svom voljenom/noj svoje planove, ideje i snove, već da izvadite svoj megafon i vičete iz sveg glasa! Sigurno će vas čuti tamo gdje je najpotrebnije.

Sile svemira su uz vas!

2 comments

  1. Ovo je fenomenalno! Odlično napisano, i tako poticajno da se već 4. put danas vraćam ponovnom čitanju ovog teksta. Sažeto, vrlo jasno, informativno i baš nekako uzbudljivo napisano.
    Hvala!!!!

    • Hvala Saša! A tek kad čuješ za iduće predavanje, “Venerino putovanje kroz mrak”, kojeg će držati pravi znalac, naš astrolog Igor Ognjenović, ma prava poslastica! Dođi!

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.