BESPLATNA prezentacija prirodne aromakozmetike: hranjenje kože prije jeseni i zime pripravcima iz kućne radionosti

Puding prehrana vaše kože – prezentacija prvog jesenskog modula suvremene dermokozmetike eteričnim uljima

http://anias-de-moras.com/

srijeda, 20.10. 2010. od 18 – 20 sati

Znate li skuhati puding? Koliko vam je potrebno vremena za to?

Naime, toliko vam je potrebno vremena da pripravite suvremenu kozmetiku u svojoj kuhinji – brzo, zdravo, jednostavno, individualno i totalno bez konkurencije.

Nakon zanimljivog uvoda o mogućnostima koje vam se pružaju da u vašoj kuhinji pripravite prirodnu aromakozmetiku, odmah krećemo s prezentacijom koja će vam pokazati koliko malo je potrebno da vaša koža napokon zablista.

Pravila u ovoj igri su jednostavna: prirodna kozmetika se čuva u hladnjaku! Rok trajanja joj je dva mjeseca. Ne zagađuje tijelo niti okoliš! Potiče kožu da bude zdrava, a vas da budete kreativni. Poboljšava raspoloženje! I vrlo bitno: obzirna je prema vašim financijama.

Voditelj radionica: Saša Radulović

Rođen 1984. godine u znaku strijelca. Od 1995. godine pa do kraja 2005. intenzivno proučava literaturu o aromaterapiji, te svakodnevno primjenjuje aromaterapiju kroz anglosaksonski pristup.

Nakon četiri godine obrazovanja iz kemije uviđa mane anglosaksonskog modela aromaterapije, te se profesionalno usmjerava na francuski model aromaterapije, tada nepoznat na ovim prostorima. Najpreciznija škola (pravac) aromaterapije – francuska škola aromaterapije u kojoj su eterična ulja kemotipizirana, a primjena aromaterapije široka (inhalacije, oralni, dermalni, vaginalni i rektalni pripravci…).

Od 2006. godine pa do kraja 2008. intenzivno radi na usavršavanju iz aromaterapije, počinje raditi u tadašnjem Centru Cedrus, te završava radionice/tečajeve: raindrop tehnika; aromamasaža; masaža stopala; masaža glave, vrata i lica; medicinska masaža; aromaterapije po francuskom modelu s primjenom fitoterapije; kreiranje prirodnih parfema od kemotipiziranih eteričnih ulja; West Coast Institute of Aromatherapy itd.

Početkom 2009. godine samostalno osniva Anias de Moras – projekt koji za cilj ima neovisno širenje francuske aromaterapije, te se privatno i poslovno usmjervava na svakodnevni rad iz takve vrste aromaterapije. Edukativni program radionica iz aromaterapije koje predstavlja javnosti nailaze na velik interes jer radi se o dotad novim radionicama takvog tipa u Hrvatskoj: radionica izrade prirodne dekorativne kozmetike, radionica aromaterapije namijenjena za trudnice, novorođenčad i djecu,te radionica aromaterapije za pse.

Twitter: https://twitter.com/AniasDeMoras

Predavanje otvoreno za sve, predbilježbe nisu potrebne.


Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: