Tečaj vježbanja: JOGA ZA POČETNIKE/ VJEŽBE ZA KRALJEŽNICU

JOGA ZA POČETNIKE/ VJEŽBE ZA KRALJEŽNICU

Vježbanje joge, drevne vještine za zdravlje, dugovječnost, pomlađivanje, unutrašnji mir, pročišćavanje i ravnotežu tijela, uma i duha, oslobođeno dogmatskih ili vjerskih sadržaja, usmjereno prvenstveno na Vašu zdravstvenu dobrobit, prilagođeno svima, bez obzira na dob, spol, predznanje, tjelesnu kondiciju ili građu.
Vratite svoje sjajno zdravlje, osnažite tijelo, naučite potpuno disanje, opuštanje i lakše suočavanje sa svim životnim situacijama.
Povećajte energiju, produktivnost, koncentraciju, pamćenje, izdržljivost, otpornost na stres, sigurnost i samosvijest.
Ovladajte negativnim emocijama, očistite tijelo od toksina, smanjite bolove u kralježnici, povećajte opću snagu, gipkost i pokretljivost. Oblikujte, ojačajte i pomladite tijelo.
Naučite praktične tehnike disanja i energiziranja koje vam pomažu u svakodnevnim aktivnostima, vraćaju optimizam i životnu radost.
Na kraju svakog sata  joga nidra, vođeno  završno opuštanje uz glazbu.

vodi: Višnja Gašparić Vojvodić, viši fizioterapeut

“Hatha joga nije konačni cilj. Ona nas čini svjesnim da je tijelo sa svojim neprocjenjivim osobinama sve što posjedujemo u životu: jer na svijet dolazimo i s njega odlazimo goli. Zato iz našeg tijela moramo izvući ono najbolje. Što se više trudimo razviti savršena svojstva našeg tijela, to se brže razvijaju duhovne osobine: sposobnost usredotočavanja, pamćenje, snaga volje i odlučnost. Trostruk je blagoslov hatha joge: zdravlje, voljnost i dug život.”

Selvarajan Yesudian

Kada
utorkom i petkom 18:30 – 19:45
Gdje
Apolon centar, Zagreb, Derenčinova 1/4. kat.- dvorana za vježbanje
Mjesečna članarina: 280 kn za zaposlene, 250 kn za studente, đake, umirovljenike i nezaposlene
Predbilježbe PREDBILJEŽBE