S – Dance: trbušni ples sa elementima S – faktora u jednom programu – upisi u tijeku

ČETVRTKOM U APOLONU  20:00 – 21:30h

NOVO u Apolonu – fitness za svaku ženu

S – DANCE: program trbušnog plesa i elemenata S- faktora  zajedno u jednom satu počinjesa proljetnim upisima za novu sezonu 2010!

Iva S -Dance

Kakav je to program?

Oblik rekreacije, zabave i  opuštanja kroz ples i pokret.

Sjedinjuje ples, jogu i senzualne vježbe prilagođene ženskom tijelu.

Koje su dobrobiti?

Izvrstan kardiovaskularan program. Gradi tonus mišića, učvršćuje čitavo tijelo, povećava gipkost, pomaže u smanjenju tjelesne težine i podiže nivo energije. Gradi snagu i eleganciju, jača samopouzdanje i ženama pruža nov osjećaj za doživljaj vlastitog tijela. Poboljšava se koordinacija. Korak dalje od fitnesa, pruža poseban osjećaj samopouzdanja i senzualnosti.

Za što se preporučuje?

Na fizičkom planu za iscjeljivanje ženskih organa (pms, bolne mjesečnice, menopauza), dok na psihičkom pomaže pri prihvaćanju vlastitog tijela, razvija samopouzdanje, kreativnost i radost. Razvija otkrivanje ženstvenosti. Poboljšava plodnost i pomaže pri teškoćama kod začeća,  jer se poboljšava cirkulacija u zdjelici i zdjeličnim organima. Na energetskoj se razini kroz pokret otklanjaju emotivne blokade.

Kako izgleda sat?

prvo se izvode vježbe S- faktora na prostirci, rastezanje, vježbe za ruke, noge, struk te otvaranje tijela i disanje uz  inspirativnu glazbu  i fluidne  i valovite pokrete. Nastavlja se sa klasičnim vježbama orijentalnog trbušnog plesa u stojećem položaju, za kukove, zdjelicu, te se uče izolacije i koraci uz  egzotičnu orijentalnu belly dance glazbu.

Trajanje sata: 90 min (sat i pol), jednom tjedno

Termin: subotom u 18:00 sati

O voditeljici:

Iva je rođena 1987. godine u Zagrebu. Sa trbušnim se plesom prvi put susreće u 18. godini, kada kreće u školu Orijentalnog trbušnog plesa„Zuzana“. Tamo se dešava „ljubav na prvi pogled“, te uskoro postaje jedna od voditeljica Zuzanine škole. Godinu dana kasnije počinje kod Maje Lacković plesati Tribal fusion i American Tribal stil trbušnog plesa. Tamo postaje dio grupe „ Dance a lot“, te nastupa sa grupom.

Istovremeno počinje voditi S–faktor ples u Ciboni (kod Renate Sopek), te se nakon izvjesnog vremena osamostaljuje i stvara kombinaciju programa s- factora i trbušnog plesa. Naziva ga  S–DANCE, te ga kao takvog vodi danas u Centru Apolon. Nastupila je na prvoj hrvatskoj najvećoj plesnoj predstavi Fusion – Tribal  Belly Dance, u Zagrebu,16.01. 2010.

Treba li kakvo predznanje? Apsolutno nikakvo. Kretnje su svojstvene i prirođene svakoj ženi.

Ima li dobne granice? Nema. To je program za svaku ženu bez obzira na dob, fizionomiju ili fizičku pripremljenost.

Može li se tečaju priključiti naknadno, raditi pauze? Naravno, uvijek ste dobrodošli :).

Moram li se predbilježiti? Da, molimo! broj mjesta u studiju je ograničen.

Dođite i isprobajte: zabavite se i opustite u subotnje poslije podne. Stići ćete još i na subotnji  večernji izlazak, pune novog elana. Dođite razviti sve vaše ženske potencijale. Posvetite sat i pol vremena tjedno samo Sebi. Budite Svoja.

Ne zaboravite: riječi Senzualnost, Sloboda, Smijeh i Sreća počinju sa S!

Sve info i predbilježbe:

095/ 816  88  18 (Jasna ) 

095/ 85 73 37 2 (Iva)

ili na: apolon.studio@gmail.com