Pun Mjesec u Škorpionu!

Pun Mjesec u Škorpionu – 28.04. 2010.

Pun Mjesec velike transformacije. Što je bilo duboko skriveno izlazi na površinu i zahtijeva izražavanje.


Škorpion je duboko intenzivan znak. Njegova prividna mirnoća  fiksnog vodenog znaka može biti varljiva jer je pun sjenovitih, nepoznatih i  opasnih mjesta. Ovaj pun mjesec od nas zahtjeva hrabrost pogledati u neke naše vlastite tajne koje mogu dramatično izbiti na površinu. Možemo vidjeti i ranjene dijelove našeg bića koje često potiskujemo i odbijamo priznati. Ako se uspijemo s njima susresti, biti  s njima u miru, bez želje za potiskivanjem ili negiranjem, time možemo neku slabost pretvoriti u svoju najveću snagu. Trebamo samo moći pogledati  i obratiti posebnu pozornost na proširenu svjest o  vlastitoj realnosti.

Za vrijeme ovog punog Mjeseca,  možda ćete osjetiti ili vidjeti neke  „neobične“ stvari,  van „ normalnog“, ali nas to podsjeća da je realnost nešto mnogo veće i šire od spoznaje naših 5 čula. Obratite više pažnje ovih dana i na svoje snove i što će kroz njih izroniti na površinu.

Treba vjerovati u proces transformacije i dopustiti intenzivnosti da se desi, bez da je potiskujemo. Možda ćemo tu tenziju i nelagodu koju osjećamo, željeti razriješiti nekim hitnim djelovanjem, ali  Škorpion je znak dobrog tajminga i majstor akcije pravog trenutka. Budući da je Sunce u zemljanom Biku, podsjeća nas da  upornost i sporost u konačnici pobjeđuju. Idealno je vrijeme lekcije kako intenzivnost prizemljiti i usmjeriti tu energiju ka kreativnim ciljevima. Treba se predati tim komešanjima u duši , uspostaviti unutarnji dijalog sa sobom, priznati si strasti koje nas motiviraju i priznati sebe . Dozvoliti da iz dubokih škorpionskih voda izronimo u  svoj svakodnevni život onakvi kakvi zaista jesmo, puni duha, živosti i želje da izrazimo istinskog/u i jedinstvenog/nu sebe kroz svoj životni poziv.

Podvodni ronilac sa svjetlom u dubokoj morskoj spilji

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d blogeri kao ovaj: