//
sada čitate...
QT-Quantum Touch/ Kvantni Dodir, SAVJETOVANJA, SEMINARI-RADIONICE-ŠKOLE, Vježbanje, ZDRAVLJE, ČLANCI -ZANIMLJIVOSTI

Quantum Touch® i sport

kvantni skok

kvantni skok

Quantum Touch se može primjenjivati kao priprema treningu, za vrijeme same sportske aktivnosti i poslije treninga. Preporuča se aktivnim sportašima i njihovim trenerima, te svima koji se bave sportom bave rekreativno.

“U mom širokom iskustvu, nisam nikada vidio ništa što bi se usporedilo sa pozitivnim rezultatima QT- ja! Quantum Touch je omogućio članovima tima da nastave sa izvrsnim rezultatima u kratko vrijeme nakon ozlijede, i poboljšanja izgleda da se nastavljaju i nakon terapeutskih sessiona.” Duane Garner, Trener UCSC muške košarkaške ekipe

Quantum Touch pomaže postizanju i održavanju zdravlja, podizanju imuniteta, te poboljšanju svih tjelesnih funkcija. Ukoliko ste sportaš, pomoći će vam da značajno poboljšate svoju izvedbu, imate fleksibilnije tijelo i zglobove, veći opseg pokreta, bolju koordinaciju pokreta, veću izdržljivost i snagu, te da se brže oporavljate od fizičkih napora. Ukoliko ste natjecatelj QT vam može značajno pomoći u ostvarivanju emocionalne i psihičke stabilnosti koja je neophodna u vrhunskom sportu.

Kvantni dodir i sportske ozlijede

• muskulfiber, modrice, žuljevi

• istegnuti mišići i tetive

• iščašenja i uganuća

• opća preopterećenost

Ovo su samo neke od situacija s kojima se sportaši često susreću. Quantum Touch omogućava brži oporavak nakon naprezanja ili ozlijeda. Također, pomaže vraćanju u optimalno stanje, energizira, osvježava i osnažuje. Pomaže motiviranju, te stvaranju emocionalne stabilnosti i čvrstog mentalnog fokusa.

Najbolje je da naučite QT i kontinuirano ostvarujete dobrobiti koje vam QT može pružiti.

“Kvantni dodir mi je pomogao da budem fleksibilniji, izdržljiviji i koncentriraniji na treninzima Kenda, kao i to da brzo rješavam muskulfiber, žuljeve i umor nakon treninga.” Zlatan Simatović, osvajač nekoliko medalja na međunarodnim Kendo natjecanjima

Oglasi

About apoloncentar

Apolon pokreće ljude

Rasprava

Komentari su isključeni.

Upišite vašu email adresu i primajte newsletter, članke, novosti i obavijesti Apolon centra

Pridruži se 1.330 drugih sljedbenika

POKLON BON

KATEGORIJE

Statistika

  • 1,046,175 pregleda
%d bloggers like this: