NOVO! Uz gitaru meditacija zvukom do emocionalne ravnoteže

Uz gitaru do emocionalne ravnoteže

Petar Vojvodić, Om meditacija uz gitaru

Jednostavnom tehnikom razriješite i izrazite svoje emocije!

Na ovom predavanju, uz kratak uvod o strukturi ljudskog energetskog sustava imat ćete priliku direktno iskusiti (osvijestiti) pojačani protok prane kroz vaše energetske centre – čakre, tako što ćete ih aktivirati.

Tijekom predavanja upoznat ćemo važnost četiri autentične emocije (ljutnja, strah, bol i radost) te njihovu međusobnu povezanost sa čakrama, te kako pomoću zvuka možemo osloboditi blokirane emocije iz našeg energetskog sustava i zbog čega je to važno.

Kako bi aktivirali čakre, služit ćemo se zvukom (intonacijom) odnosno frekvencijom koja je specifična za svaku pojedinu čakru. Uz pomoć gitare, za svaku čakru intonirat ćemo ton i zajedno pjevušiti zvuk om (npr. prva čakra G ton, druga čakra A ton itd). Naše tijelo, koje je osjetljivo na vibracije, uskladit će se sa zvukom koji proizvodimo i rezonancijom potaknuti dodatni protok vitalne energije (prane) kroz naše energetsko polje.

Voditelj predavanja je Petar Vojvodić, dugogodišnji učenik Keitha Sherwooda. Pored godina iskustva u energetskom radu na sebi, vodi redovnu grupu za meditaciju u Zagrebu i Ljubljani, a sa ljudima radi i individualni energetski rad. Više o tome na: http://centarspinal.wordpress.com/meditacija/

Kao ljubitelj glazbe i vrsni muzičar izdao je dva autorska CD-a na engleskom jeziku. U Zagrebu je  svirao u bendu The Beautiful Day, svojevrsnom nastavku Shamrock Roversa i bendu Carpathia, te po klubovima i kafićima kao session muzičar. Uz irsku i škotsku folk muziku posebna ljubav su mu međimurske narodne pjesme.

Termin : nedjelja 13. 06. 2010. od 11- 14 h