Uz gitaru do emocionalne ravnoteže VIDEO: bend Carpathia

OM meditacijom do emocionalne ravnoteže

Petar Vojvodić, Om meditacija uz gitaru

Jednostavnom tehnikom razriješite i izrazite svoje emocije!

Na ovom predavanju, uz kratak uvod o strukturi ljudskog energetskog sustava imat ćete priliku direktno iskusiti (osvijestiti) pojačani protok prane kroz vaše energetske centre – čakre, tako što ćete ih aktivirati.

Tijekom predavanja upoznat ćemo važnost četiri autentične emocije (ljutnja, strah, bol i radost) te njihovu međusobnu povezanost sa čakrama, te kako pomoću zvuka možemo osloboditi blokirane emocije iz našeg energetskog sustava i zbog čega je to važno.

Kako bi aktivirali čakre, služit ćemo se zvukom (intonacijom) odnosno frekvencijom koja je specifična za svaku pojedinu čakru. Uz pomoć gitare, za svaku čakru intonirat ćemo ton i zajedno pjevušiti zvuk om (npr. prva čakra G ton, druga čakra A ton itd). Naše tijelo, koje je osjetljivo na vibracije, uskladit će se sa zvukom koji proizvodimo i rezonancijom potaknuti dodatni protok vitalne energije (prane) kroz naše energetsko polje.

Voditelj predavanja je Petar Vojvodić, dugogodišnji učenik Keitha Sherwooda. Pored godina iskustva u energetskom radu na sebi, vodi redovnu grupu za meditaciju u Zagrebu i Ljubljani, a sa ljudima radi i individualni energetski rad. Više o tome na: http://centarspinal.wordpress.com/meditacija/

Kao ljubitelj glazbe i vrsni muzičar izdao je dva autorska CD-a na engleskom jeziku. U Zagrebu je  svirao u bendu The Beautiful Day, svojevrsnom nastavku Shamrock Roversa i bendu Carpathia, te po klubovima i kafićima kao session muzičar. Uz irsku i škotsku folk muziku posebna ljubav su mu međimurske narodne pjesme.

VIDEO SNIMKA S TVa : Star of the County Down – bend Carpathia

Termin predavanja: subota 06. 02. 2010. i  nedjelja 07. 02. 2010. od 11- 13 h

Participacija: 20 kn

Jedna misao o “Uz gitaru do emocionalne ravnoteže VIDEO: bend Carpathia

  1. Povratni ping: NOVO! Uz gitaru Om meditacijom do emocionalne ravnoteže « APOLON CENTAR

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.