Pomrčina Mjeseca – obdarila je 2010. godinu radošću

Događaj pomrčine Mjeseca, uz mjesečevu mjenu koja se zbila posljednjeg dana 2009.- te, pomogao je odgnati stavove i okolnosti niskih vibracija i pospješio stvaranje polja Radosti koje će blagosloviti Novu godinu 2010.

Pomrčina “Plavog mjeseca”

Eclipse of the Moon – Blessed the New Year with Joy

Vrijeme je sad! Pomrčine nam pomažu otpustiti sve što treba, da bismo ušli u novu fazu  vlastitog  rasta. Iskoristite Mjesec, koji predstavlja emocije i ogrnite se štitom Radosti.

Uključite se na povoljnu frekvenciju svemira i zakona privlačenja sretnih okolnosti,uspjeha i veselja.

Tražim više humora ove godine

Sreća nije nešto što pasivno čekamo ili za čim žalimo, to je naš izbor. Mi smo kreatori naših novih radosnih iskustava i okolnosti. Zaštitite se radošću. Smijeh nas spašava i oslobađa. Oslobađa nas bilo kakvih ispiranja mozgova, pomaže nam vratiti se u sadašnji trenutak i izdići se iznad onog što se događa. Pro-svjetljuje (en-lighten) nas, tako da sjajimo na druge. Iscjeljujuća moć humora spontano oslobađa i izdiže nas nad depresijom i samosažaljenjem, pospješuje prirodno iscjeljivanje tijela, bez obzira na okolnosti.

Riskiram živjeti – reskiram sreću

Treba hrabrosti željeti se nasmijati svojim slabostima. Kada se smijemo sebi i stvarima koje nam se svima događaju, uzimamo lakše sebe, svoju zbunjenost i greške. To je naša  prava, autentičnost, iskonska ljudskost. U ozbiljnim vremenima stvaramo si naviku biti preozbiljni. Tuga, bol, zabrinutost i dužnost ponekad su prirodna stanja, no previše nam prelaze u naviku. Zašto  ne bismo to preokrenuli i naviknuli se biti radosni? Postoje dokazi da optimistični ljudi preživljavaju i u najtežim okolnostima. Uključite u svoj život aktivnosti koje upravo vas vesele: ples, pjevanje, sviranje, jogu smijeha, trčanje, plivanje, meditaciju, druženja … lista je samo vaša. Ne obazirite se na komentare. Nitko ne živi vaš život i nema monopol nad vašim fizičkim i psihičkim zdravljem. Riskirajte biti sretni!

Rizik Smijeha

Laughing Buddha

  • Smijeh je sinonim radosti, čarobna vibracija koja se rađa u osjećajima i širi dalje.
  • Rizik smijeha je usuditi se izgubiti masku smokontrole.
  • Pred licem radosti sve teškoće bježe kao magla pred jutarnjim suncem!

Budite promjena koju želite vidjeti u svijetu –  Ghandi

by Angel of Joy 🙂

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.