Pozivnica:Doček Nove godine u Apolonu

ŠTO JE AUTENTIČNA SREĆA?

PLES RADOSTI, MANIFESTACIJA OBILJA,

DANCE & CELEBRATION THE SPIRITUAL WAY

Dragi prijatelji,

po prvi puta ove se godine upuštamo  u malu avanturu organiziranja dočeka.  Hvale je vrijedna  inicijativa došla od naše Suzi, Suzane Friganović, prve učiteljice Umijeća življenja u Hrvatskoj, što se  samo nadovezalo na moje želje o drugačijem dočeku.

Zamisao je satsang sa disanjem velike Sudharshan kriye, sa lijepim meditacijama, pjevanjem bhajana, plesanjem bhajana ili što već po inspiraciji, te ukusnom, jednostavnom i zdravom klopom i pićem. Budući da smo tu manje – više svi vege, ili negdje na tom putu, molim ne očekujte pajceka!  Neće se sve primarno vrtiti oko banketa  hrane, već oko ljudskog faktora; nas i našeg druženja u miru, ljubavi, radosti i zajedništvu. No svi znamo da od disanja itekako ogladnimo, pa vas stoga  molimo da doprinesete švedskom stolu sa nekim jelom ili pićem kojeg ćete donijeti sa sobom za podijeliti, već prema mogućnostima i ideji. I šaćica sušenog voća, orašastih plodova, tetrapak soka ili boca vode će dobro doći.  Vjerujem da ćemo tako svi uživati u kvaliteti i obilju raznovrsnih okusa.

Slušat ćemo live instrumente da nas bubnjevi ponesu, a prije ponoći umirit ćemo se i održati  zajedničku meditaciju za sebe, za sve oko nas i za planetu, što će biti izazov s obzirom na petarde, vatromete i pucnjavu koja će nas okruživati. No ne sumnjam da ćemo Novu dočekati kako valja, sa zahvalnošću  i vjerom, a s obzirom na Suzino vodstvo, koja će svoju predivnu osobnost i umijeće vođenja tečajeva “Art of Livinga”  inspirativno pretočiti u nas, ispunit ćemo prostor Dobrim.

A poslije ponoći nastavljamo sa veseljem,  a već prema inspiraciji i plesom.

Ovo je jedinstvena prilika da se družimo na drugačiji način, pozvani su prvenstveno AOL krijaši, jer ćemo disati kriyu od cca 19 – 21 sat.  Ali iza 21 h  pozvani su i svi prijatelji da nam se pridruže na programu i veselju.

I za kraj, ulaznica na doček je jedna vaša stara fotografija iz djetinjstva (koju vraćamo, naravno) i 20 kuna priloga srca. Zašto fotografija? Vidjet ćete …:) Nadam se vam nisu sve fotke spremljene na kompu, zato se bacite na prekopavanje ladica i ormara u potrazi za vašim papirnatim identitetom iz prošlosti.

Budimo promjena koju želimo vidjeti oko nas.

HAPPINESS starts with us…. Let’s be the change! It’s as easy as a smile from your heart.

A budući da smo u Apolonu (Apollo), možda se svi skupa lansiramo na Mjesec i više. Blue moon….:)

NEKA SVJETLO ZASJA I TEBE OBASJA

I VODI TE KROZ NOVU 2010.

PUTEVIMA MILOSTI I SREĆE.

NEKA NEMIR POSTANE DAMIR

A NAKON TOGA I SVEMIR

 

SUZANA i JASNA

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: