Danas je 09.09.2009.

srijeda – 09.09.2009.

Taj datum nosi čak trostruku snagu božanskih vibracija broja 9. Povezujući se s tom snagom vibracija, ukazuje vam se jedinstvena prilika,  da načinite veliki kvantni skok na ljestvici vašeg duhovnog napretka, samospoznaje i samoostvarenja.

Vodite računa o vibracijama ove kalendarske godine 2009.-te, koja završava brojem 9. Ova brojka zrači snažnim božanskim vibracijama, a  mi –  i sami božanska bića – nevidljivom niti suptilnih energija povezani ,imamo šansu, napraviti veliki pomak u svom spiritualnom razvoju.

I sami osjećamo i znamo da nas je zahvatio vihor velikih promjena,velike transformacije svega starog u nešto (iz temelja) potpuno novo, ljepše, protkano nitima božanske, bezuvjetne Ljubavi.

Ova je godina krajnji rok za transformaciju naših zastarjelih, nefunkcionalnih obrazaca shvaćanja, razmišljanja, ponašanja, djelovanja…, da nastojimo ove godine svakako pokidati lance svih vezanosti (ovisnosti) za sve ono što je vezano uz materijalni svijet.

Nemojmo ovo zanemariti i zaboraviti. Naravno, da bi taj „skok“ mogli realizirati, od nas se  ( i inače, a naročito toga dana) traži da nastojiimo biti što više odraz samog Boga – našeg roditelja (usklađenost i pozitivnost misli, riječi i djela), kako bi – vibrirali višim, suptilnijim frekvencijama.

Evo savjeta: (citiram SIMONU) :

“Radite na sebi. Ne opterećujte se naporom i željom da imitirate druge i pokušavate biti ono što niste. Budite opušteni i prirodni – budite vi. Razvijajte svjoju osobnost i svoju božanskost, jer samo tako možete uspostaviti unutarnji mir i dosegnuti radost. Vi ste djeca Ljubavi – vaš roditelj je sama Ljubav. Prema tome – budite Ljubav, živite Ljubav i sve promatrajte očima Ljubavi, jer tada će vam zaista sva bića biti divna, sva djela sveta, a sve misli nevine. Božanska iskra vašeg srca je vaša identifikacijska iskaznica, čiji je kod Ljubav, a kojeg očitava nebeski – božanski laser. Svakom vašom predanošću Bogu u ruke omogućavate božanskom laseru očitanje koda vašeg srca i na taj način se izravno stapate sa samim izvorom i postajete jedno s Bogom. Dozvolite da se to događa neprekidno i dosegnut ćete savršenstvo, koje će vas odvesti u samo blaženstvo.”