Vikend seminar na Velebitu

Pozivam Vas na

Velebitsko sijelo

18.-20.09.2009.

u Karlobagu i Baškim Oštarijama
Svaki čovjek, u kojoj god dobi trenutno bio, mlađoj, srednjoj, zreloj ili poznoj, raspolaže raznoraznim znanjima i sposobnostima, koje je ostvario u životu kroz sklonosti i interese i posvećujući im vrijeme, pažnju i ljubav. Vrlo često su ta umijeća poznata i dostupna samo užem krugu poznanika, prijatelja i obitelji.

Ovaj vikend seminar u krilu Velebita daje vremensko-prostorni okvir za sastanak skupine ljudi voljnih da podijele svoja znanja i umijeća i s drugima. Što bih ja to mogao/mogla dati? – pitate se možda? Odgovor je: to može biti sve što ćete nam rado pokazati. Možete nam ispričati nešto o zdravoj prehrani, o horoskopima, o mirisnom kalendaru, o mudrosti ljekovitih biljaka, o životu životinja, o modi, o arhitekturi, o borilačkim vještinama, možda ispričati svoju najdražu bajku ili mitološku priču, pokazati nekoliko tjelesnih vježbi, voditi meditaciju, itd., itd., lista zapravo i nema kraja. Moj doprinos će biti vezan uz sistemske konstelacije četiri smjera osobne orijentacije i ravnoteže.

Pozivam sve Vas kojima se ovaj prijedlog sviđa  te u društvu i u opuštenoj atmosferi želite izreći, iskazati, ispjevati, izvježbati, isplesati, ispričati, izvesti, islikati, izmodelirati, iskuhati…., jednom rječju neposredno ispoljiti ono što rado radite, da dođete na Sijelo!

Dajmo ostalima na jednostavan i spontan način nešto svoje, uzmimo od njih ono što nam oni žele dati i vratimo se kućama bogatiji za novo iskustvo, novo poznanstvo, neku novu ideju, osjećaj, spoznaju!

Raspored događanja i organizaciju smještaja moći ću napraviti kad budem znala točan broj sudionika. Stoga molim Vas, koji se želite pridružiti da mi se javite do

20.08.2009.

Mob (HR): 098 99 66 747

Mob (A): 0043 699 10 33 35 37

Podmira za organizaciju Sijela iznosi 250Kn.

Troškovi smještaja ovise o njegovom mjestu i kvaliteti i organizirati će se u dogovoru sa sudionicima.

Vidimo se!

Srdačno,

Branka Devčić

Objavio Apoloncentar Zagreb

Holistic Centre - Family & Eco Friendly Lifestyle Club

%d blogeri kao ovaj: