Soul Mates – Privlačenje partnera srodne duše

Ponovno u Centru!

Radionica Iris Tarbuk – SOUL MATES ZA PARTNERSTVO

quote_awatts

Zbog nekog razloga ne uspijevamo sresti svoju srodnu dušu ili duhovnog partnera, onu pravu osobu s kojom bismo željeli biti. Zbog čega nam to ne polazi za rukom? Kako poraditi na tome?

O radionici:

Jedan od načina je sudjelovanje u radionici Iris Tarbuk, koja će vas voditi kroz  radionicu u trajanju od 3h,  kojoj je cilj otvoriti se, ukloniti ograničenja i blokade i dozvati u život svoju srodnu dušu.

Iris će podučiti polaznike jednostavnim i zanimljivim vježbama koje imaju za cilj čišćenje i uklanjanje blokada koje nas spriječavaju da sretnemo svoju srodnu dušu.

Radionica nam pomaže da bolje vidimo sami sebe, ono što katkad i ne želimo, naše skrivene želje, slabosti i blokade. Ono što naša svijest ne želi vidjeti. Ako se nađemo zaustavljeni u napredovanju kroz život, ako se vrtimo u krug ili ponavljamo uvijek iste greške, ista traumatična iskustva, samo sa različitim partnerima, sami sebi možemo najiskrenije pomoći ako nas netko vidi objektivnije od nas samih. Uočit ćemo iz novog kuta gledanja što je za nas bitno, za izlaz, promjenu smjera, razriješenje, bez da u detalje analiziramo problem. Jednostavno ćemo osjetiti promjenu.

O voditeljici:

Iris Tarbuk duhovna je učiteljica, koja je kroz dvadest godina učenja i rada na sebi razvila i oplemenila prirodni telent pomaganja ljudima.

Osebujna i zanimljiva, sa sposobnošću viđenja i ” očitavanja” drugih ljudi, voditeljica radionica Razvijanje Intuicije i stručnjakinja za terapiju Bachovim cvjetnim kapima.

Iris, osoba koja se s puno ljubavi, pažnje, suosjećanja i diskrecije druži s ljudima i dugo godina pomaže.

Kome je namijenjena radionica?

Svima koji žele poboljšati svoju kvalitetu života, probuditi uspavane mogućnosti, svima koji oduvijek vjeruju ali i onima koji su prestali vjerovati.

A kada ponovo vidimo ono što sami zapravo jesmo i želimo, tek tada možemo pustiti poruku svoje  više svijesti, svojeg višeg  Ja u Univerzum.  I ta će poruka rezonirati kod nekog. Jer dok se na tjelesnoj razini suprotnosti privlače, na duhovnom nivou isto privlači isto i sličnosti se vole.

Iskustva polaznika:

Korisno je, jer nam donosi nove uvide i spoznaje.

Predivno i nezaboravno iskustvo u druženju s Iris!

Lijep susret.

Nisam još upoznala “soul mate”, ali sam susrela samu sebe :).

Zovem vas na svadbu!

Mjesto?

Dovoljno je poželjeti promjenu i doći u Derenčinovu 1 … Apolon Studio za vježbanje, ples i rekreaciju, 4.kat.

Vrijeme?

RADIONICA SOUL MATE – održati će se sredinom srpnja 2009., a o točnom datumu bit će osobno obaviješteni svi koji se predbilježe i rezerviraju mjesto.

Napomena:

zbog velikog interesa, a ograničenog broja polaznika jedne grupe, u idućih 2 tjedna primamo:

Predbilježbe i rezervacije:

na broj telefona organizatora: 091 / 794 26 14